skärgård.jpg

stugorna

På Gistholmen finns 21 stycken stugor: de stora stugorna, de små stugorna och Vaktmästarstugan. Alla stugorna har sin speciella utsikt. En ligger på en klippa, en annan närmast ängen, en ligger i skogen, en annan vid skärgårdsbryggan. Har du en favoritstuga som känns mer hemma än någon annan kan du självklart boka just den i mån av plats. Vi vill lova att alla stugor har sin charm. Här hittar du prislista >

 
paus_ekorrhjul.jpg

De stora stugorna

Det finns 18 stycken stora stugor på ön. De är 25 kvadratmeter vardera och har plats för fyra personer. I dessa finns en delbar 160-säng, en bäddsoffa för två personer och ett litet kök med spisplattor, mikro och kyl. Här finns också egen toalett och dusch.

 

de Små stugorna

Det finns två stycken små stugor på ön. De är 15 kvadratmeter och har plats för två personer. De är utrustade med två bäddar, ett litet vardagsrum och en liten veranda. Dessa har ingen egen dusch och toalett, men Storstugans faciliteter är inom krypavstånd.

vaktmästarstugan

Vaktmästarstugan är en lite större stuga som har plats för sex personer. Den är 46 kvadratmeter, har en delbar 160-säng, en bäddsoffa för två och dessutom två 80-sängar på loftet. Köket är utrustat med mikro, kyl och frys och spis med ugn. Här finns också egen toalett och dusch.

ekorrhjul.jpg